Udrensning

Udover at mere grønt og råt tilfører dig vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i deres reneste form, så er mere grønt og råt også en fantastisk måde at heale og rense din krop for ophobede affaldsstoffer, som er hovedårsagen til de fleste sygdommme.
Det første trin i en healing proces og starten på en sundere livsstil er at stoppe årsagerne til sygdom. Dette kan bla. opnås ved at:
  • Ophøre med at indtage usunde fødevarer og stoppe en usund livsstil
  • Rense kroppen for ophobet affald

Bernhard Jensen har sagt "Døden begynder i tyrktarmen. Tyktarmen er som et kloaksystem. Når tyktarmen er ren og normal har vi det godt og er lykkelige. Men ved omsorgssvigt og misbrug bliver det en sump"
Man kan sige at der er fem udrenselsessystemer i vores krop: tarme, nyrer, hud, lunger og lymfeknuder.
Ophobet affald i tarmsystemet er en af de væsentligste årsager til sygdomme. De fleste mennesker har i gennemsnitlig 5-7 kg affald siddende i tarmsystemet, som blokerer for at optage næring optimalt. Samtidig giver ophobet affald et usundt og giftigt miljø i tarmsystemet, som tiltrækker sygdomme. Man siger, at langt de fleste alvorlige sygdomme starter i tyktarmen.
En af tyktarmens funktioner er at optage vand. Hvis vi ikke kommer af med alle affaldsstoffer i tarmsystemet hver dag, vil det ophobes til giftigt affald, som optages i kroppen. Vandet af de ophobede affaldsstoffer er giftstoffer, som vil blive optaget i blodet. Disse affaldsstoffer holder hele kroppen i en underliggende inflammatorisk tilstand, der er den grundlæggende årsag til alle sygdomme.
Immunsystemet har to overordnede funktioner: forsvar og vedligeholdelse. Hvis immunsystemet er overvældet af vedligeholdelsesopgaver er der lidt eller ingen ressourcer tilovers til forsvar.
Det er derfor absolut nødvendigt, at vi overtager så meget som muligt af vedligeholdelsen, så immunsystemet kan fortsætte med at forsvare os mod bla. infektioner, traumer og kræft.
Nogle af kodeordene til udrensning er masser af vand og mere grønt og råt, som samtidig opbygger din krop.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Medicin

Sunde bryster – Husk at undersøge dem jævnligt

Længden på menstruationscyklussen