Dette er den uskrevne og hemmelige regel i forhold til et hurtigt vægttab

Der er mange forskellige myter på internettet, og i bøger, og mest af alt fra uintelligente selvbestaltede eksperter, der mener at det er en lang og hård proces at lave et hurtigt vægttab, og hvis man så laver et hurtigt vægttab, så kommer det på igen med det samme! Dette er en lodret løgn, og her viser jeg dig vejen til et hurtigt vægttab ved hjælper af huskeregler, hemmeligheder og videnskab.
Mange mener at man bare skal dyrke en masse motion, også vil det hele kommer helt af sig selv. Jeg har en helt anden tankegang til det, og den virker, jeg har selv prøvet det. På en slankekur, hvor man gerne vil opnå et hurtigt vægttab, skal man ikke ud og dyrke mere motion end man plejer. Hvis man ikke dyrkede motion før, så skal man slet ikke ud og dyrke motion nu. Her er nogle simple regler man skal overholde i sit mål efter et hurtigt vægttab:

De 4 slanketips der faktisk virker hvis man gerne vil have et hurtigt vægttab

  1. Lad være med at spise brød, det er ligeså usundt som en pose slik energimæssigt.
  2. Undgå alle former for sukkerholdige produkter, hvis du ønsker at tabe betydelige mængder fedt og mindst mulige muskler
  3. Hvis du dyrker motion bliver du sulten, og hvis du bliver sulten spiser du mere. Så lad være med at dyrke motion medmindre det altid har været en fast del af din hverdag.
  4. Spring ingen måltider over, og spis alle de grøntsager du vil.
Hvis du følger disse slanketips vil du med sikkerhed tabe dig. Lad for guds skyld være med at snydespise, du snyder kun dig selv – Men den har du sikkert hørt før? Hvis du ikke kan holde dig væk fra slik, så kan du godt spise en lille 100 grams pose engang imellem.
Det sagt så er hemmeligheden bag et stensikkert vægttab at køre med et energi underskud. Den eneste grund til at alle siger man bare skal spise massere af grøntsager er fordi de mætter, og næsten intet energiindhold har. Derfor vil man tabe sig lige meget hvad, hvis man køre på med grøntsager hver dag i en måned. Så vil jeg næsten vove at påstå et 8 kilos vægttab er uundgåeligt.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Medicin

Sunde bryster – Husk at undersøge dem jævnligt

Længden på menstruationscyklussen