En kur uden kulhydrater – Sådan gør du!

Leder du efter en kur uden kulhydrater også kaldet atkins kuren? – Så er du kommet til det rigtige sted. Basalt set går kuren ud på at fjerne alle kulhydrater i ens kost, og umiddelbart kun spise protein og fedt-holdig mad. Ved at gøre dette vil kroppen automatisk tage af fedt lagerne på grund af at den ikke har nogle kulhydrater. Derfor vil man med fordel kunne gå på slankekur uden at tabe muskler. Det benytter de fleste bodybuildere, da de derved ikke mister noget muskelmasse.
Hvad er et kulhydrat? – Der er mange der ikke ved det, men et kulhydrat er det som du måske kender som sukker. Det er lige præcis det du slet ikke må røre i en kur uden kulhydrater, for så du nemlig ikke tabe muskler, men umiddelbart kun fedt.
Hvad er protein og fedt-holdig mad? Det kan være kylling, hakket oksekød eller hytte-ost. Generelt mad med højt indhold af protein og fedt.

3 typer mad du ikke vidste du måtte spise på en kur uden kulhydrater

  1. En god stor burger med en masse bacon.
  2. Dejlig hotdog fra “7-eleven”
  3. Pølser og æg
Det er alt sammen mad med et højt fedt og protein indhold, og derved eksempler på hvad du kan spise nå du går på en kur uden kulhydrater. Der findes mange kostplaner rundt og omkring på internettet til netop dette koncept, nemlig en kur uden kulhydrater, dog er det ikke noget du har brug for, da det egentlig bare handler om at bruge ens hoved. Du må ikke spise mad der indeholder kulhydrater, også kan du ellers spise hvad du vil.

Hvor meget kan man tabe på en kur uden kulhydrater

Det handler egentlig om hvor meget du spiser, dog kan jeg af personlige erfaringer sige at 2 kilo fedt om ugen, ikke er noget problem hvis du holder dig fuldstændig for produkter med sukker.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Medicin

Sunde bryster – Husk at undersøge dem jævnligt

Længden på menstruationscyklussen