Nem slankekur

Her finder du en nem slankekur, som alle og enhver kan have succes med. En slankekur er jo sådan set bare en kostplan og vejledning man skal følge for at opnå et ønsket vægttab. Her vil vi komme nærmere ind på en nem slankekur, og hvad den før indeholde.

De 3 grundelementer i en nem slankekur

Vi har lavet en research, og fundet ud af hvad de vigtigste ting egentlig er i en slankekur, og hvordan man får det ønskede ud af den. Derfor er der ikke en helt masse overflødigt. Vi har nemlig gjort det til en nem slankekur.
  1. Stop med at spise alle former for brød inklusiv rugbrød og knækbrød.
  2. Undgå alle former for pasta inklusiv spaghetti og ris.
  3. Kartofler er faktisk en energi bombe. Drop dem.
Ved at følge disse simple trin ovenover er et vægttab næsten uundgåeligt. De 3 ting vi har nævn har faktisk et så stort energi indhold, at det kan tilsidesættes med det en slik pose har pr. 100 gram. Og som sagt så kan et vægttab opnås ved at have et mindre energi indtag end man forbrænder. Og derfor skal man holde sig fra ting med et højt energi indhold.

Sådan opnås et vægttab enkelt – Intet overflødigt mundfyld – Det her er en nem slankekur

Først og fremmest handler det om, at kunne forstå hoved principperne bag at tabe fedt, og de er:
  • Man taber sig ved at have et mindre energi indtag end man forbrænder på en dag
  • Motion er ikke en hovedingrediens i et vægttab. Det tror de fleste fejlagtigt. Man kan nemt tabe sig uden at motionere. Og sommetider kan motion være en barriere for et vægttab.

Kostplan til en nem slankekur

Der findes mange forskellige kostplaner til en nem slankekur. Der er nogle hvor man taber op til og mere end 10 kilo på en måned, og der er dem hvor man blot går efter et ½ kilos vægttab på en uge.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Medicin

Sunde bryster – Husk at undersøge dem jævnligt

Længden på menstruationscyklussen