Undgå at tage kiloene på igen, her er guiden til et varigt vægttab!

I denne tekst kommer vi ind på grund elementerne i et varigt vægttab uden svinger i falsen, og som vores logo smukt siger det “Intet mundlort kun effektive vægttab”.
Der findes flere forskellige sider omkring et varigt vægttab, med dette indlæg vil jeg dog gerne skyde ned på dem alle sammen. Selvfølgelig findes der varige vægttab, dog skulle man måske spørge sig selv “Går man på slankekur, for at kunne spise usundt igen bagefter”. Der er nemlig en grund til at man er blevet fed eller overvægtig. Man har spist for meget. Et varigt vægttab går ud på ikke at sulte sig.
Grunden til at der er mange der prædiker om at hvis man taber sig hurtigt, så tager man bare alt på igen med det samme, er helt sikkert fordi de har prøvet at spise alt for lidt i en uge for at tabe 4 kilo, hvor 3 kilo reelt var væske. Og så er det altså helt naturligt at man tager mindst de 3 kilo væske på igen.

De 6 vigtigste elementer i et varigt vægttab – Dem du har aldrig har hørt om før!

 1. Spis massere af grøntsager til du er ved at eksploderer.
 2. Grøntsagerne er nøglen til dette problem, da deres energiindhold er næsten lig nul
 3. Drik massere af vand, og lad være med at springe måltider over
 4. Efter dit vægttab er slut, så lad være med at gå på slik rov
 5. Prøv at bibeholde den nye sunde livsstil – Nu har du blot fået lov til at spise kartofler og brød engang imellem
 6. Spis kun usundt 1 gang om ugen
Det er de seks vigtigste grundsten i et effektivt og lang varigt vægttab, og de må ikke undervurderes. Enhver person kan tabe sig, og bibeholde sit vægttab ved at følge disse råd.

Sådan taber man sig – Intet bullshit

Flere og flere eksperter kommer med slankekure og point systemer til hvordan man nu skal klare det her “åh så svære” vægttab. Det er kommet fuldstændig ud af propationer, og jeg mener at de skulle tage sig en slapper. Der er altså ingen hemmelig nøgle til et vægttab, der er kun myter og gode råd og her kommer de:
 • Man taber sig ved at indtage mindre energi end man forbrænder på en dag
 • Grunden til at man siger man skal spise massere af grøntsager er fordi de mætter, og har et super lavt energiindhold.
 • Brød er ligeså usundt som slik energi mæssigt – Hold dig fra det og sukker, og du taber dig stensikkert
 • Én 100-gram pose slik er ligeså usund som ½ liter Cola, man kan sagtens tabe sig selvom man indtager en af disse to om dagen(Hemmeligheden er at holde et energi underskud)
 • Sådan taber du kun fedt og ingen muskler – Hvis du ikke indtager nogle kulhydrater tager kroppen automatisk fra fedt depoterne og derved taber man kun fedt og ikke muskler(Hint:  Super populært og effektivt for bodybuildere)
Så det var hvad vi kunne bringe om et varigt vægttab. For at opsummere kan det siges at man blot skal have et energi underskud for at tabe sig, og hvis man lader være med at sulte sig så får man et varigt vægttab.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Medicin

Sunde bryster – Husk at undersøge dem jævnligt

Længden på menstruationscyklussen