Vægttab uden motion simplificeret og forklaret

Ingen svinger i valsen, vi vil komme ind på hvordan du hurtigt og nemt kan opnå enorme vægttab uden motion. Vi simplicerer det, og forklarer det så du ikke er i tvivl om noget somhelst. Jeg har tabt mig uden at rykke mig en meter, uden at løbe hver dag og uden at spise sundt. Alt er muligt, og det egentlig facit til en succesfuld slankekur er egentlig bare at indtage mindre energi end man forbrænder, derved vil kroppen tage af fedtet, og man vil opnå et vægttab. Det er lige præcis det de fleste mennesker ønsker, og mange siger at man ikke kan tabe sig uden at dyrke motion – Det er en lodret løgn! Du kan sagtens tabe dig uden motion, og jeg vil vove og påstå at det er lettest at opnå et vægttab uden motion!

De 3 vigtigste hemmeligheder du skal huske, hvis du ønsker dig et vægttab uden motion

  1. Indtag mindre energi end du forbrænder, derved taber du dig. Det er logik for burhøns, eller det burde det være.
  2. Hold dig fra sukker, og brød. Det er en sten sikker vinder til et vægttab uden motion.
  3. Suppe, yougurt, grøntsager og en god dyr bøf er hoved ingredienserne i et succesfuld  vægttab uden motion. Sådan kan man let tabe op imod 10 kilo om måneden. Disse ting indeholder nemlig næsten intet energi.
Mit udsagn går ud på at de fleste der gerne vil tabe sig ikke dyrker nogle form for motion i starten, og de starter med at gå på mislykkede slankekure, fordi de laver drastiske ændringer i deres livsstil, ved for eksempel at sige “nu løber jeg 3 gange om ugen”, også er der nogle uger, hvor de ikke får det gjort, og de vælger at opgive deres foretagende. Derfor skal man slet ikke ændre drastisk på sin livsstil hvis man vil tabe sig. Det handler om at kunne finde hvilke i sig selv, og det vigtigste af alt at slappe af. Det nytter ikke at lave store livsstilsændringer, da det blot vil sætte et ekstra stort pres på dig selv. Derudover er der mange videnskabelige undersøgelser der har vist at motion faktisk ikke er super effektivt ved et ønsket vægttab, da det blot gør dig mere sulten, og du derved vil spise det energi du lige har forbrændt ved en løbe tur.

De 3 største løgne der nogensinde er blevet sagt til dig der gerne vil tabe dig

  1. Vil du gerne tabe dig? – Så begynd at dyrke massere af motion. Det er løgn, du behøver ikke at dyrke massere af motion og i værste tilfælde kan store ændringer som at gå fra ikke at dyrke motion til at dyrke en masse motion stresse dig, så du i værste tilfælde helt dropper en slanke kur.
  2. Snup en god sandwhich til frokost, og massere af havregryn og cornflakes til morgenmad. Viste du at brød, havregryn og cornflakes indeholder ligeså meget energi som en almindelig poseslik per. 100 gram? Spis yougurt med frugt istedet.
  3. Lad være med at spise noget. Den holder altså ikke i længden, og efter en uge spiser du igen, og alt det du har tabt er 90% væske. Find istedet en effektiv slankekur her på siden, hvor du med sikkerhed kan tabe op imod 2 kilo fedt om ugen.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Medicin

Sunde bryster – Husk at undersøge dem jævnligt

Længden på menstruationscyklussen