Vægtvogternes pointsystem er til at lukke op og skide i

Hvis du er kæmpe fan og beundre af vægtvogterne, så er det ikke denne artikel du skal læse. Jeg hader vægtvogternes pointsystem, og mener at de er gået over stregen i forhold til hvad de fortæller brugerene. For hold da op et “innovativt” system de har “opfundet” der kan afhjælpe fedmen i hele verden. Pointsystemet er noget “bras”, der kun er lavet for at sælge og give dem penge ned til strømperne.
Hvad skal man bruge et pointsystem til, det er hvad man kan fortælle småbørn. Det som om de prøver at tilbageholde vigtig viden, som de fleste kender til. Nemlig at man taber sig ved at have et energi underskud, og ikke ved at følge et forbandet system. Der er ingen slankekure der er bedre end andre, og der er intet pointsystem de ved innovativt kan få fedtet til at forsvinde fra din krop. Det er bare et fancy navn for et lorte system. Selvfølgelig taber man sig mere ved at indtage lavt energiholdige produkter, og selvfølgelig taber man sig mere ved at spise mindre.

De 3 største ulemper ved vægtvogternes pointsystem du ikke bliver fortalt

  1. Det virker ved at man har point hver dag, dog er point ikke præcise da energiindhold i alt mad er forskellige, og derfor giver det tit slet ikke resultater
  2. Det er en forringet udgave af helt almindelige kalorie tælling, og derfor ikke at foretrække
  3. Der er mange slankekure der kan give et bedre resultat. Pointsystemet er basalt set at spise mindre, og indtage mindre energi end man forbrænder, derfor er det ikke at foretrække!
Det er sådan vægtvogternes pointsystem fungerer: Du har et antal point om dagen, og du må ikke indtage mere end dem. Også kan du vist også optjene point ved at løbe lidt og gå en tur rundt om huset. Hemmeligeden bag dette system er at det er lavet for at lave penge!
Systemet går på det alle ved “Hvis du indtager mindre energi end du forbrænder, så taber du dig”. De har bare gjort det om til point, og for mange virker det faktisk ikke fordi deres pointsystem er så upræcist, og ikke kan gøres præcist da energi indhold i alt mad ikke er det samme.
Så vælg for guds skyld en af de mange andre slankekure der findes, og som faktisk virker.
Hov, lidt for mange bandeord om vægtvogternes pointsystem – Sådan går det nå man er pengegrisk.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Medicin

Sunde bryster – Husk at undersøge dem jævnligt

Længden på menstruationscyklussen